hieno

IRTO TEE

Tee hetki

Valikoimissamme on myös valkoista, keltaista, oolong teetä, luomuja, kofeiinitonta, maustettuina tai ilman.

Valikoimiimme kuuluu yli kaksi sataa erilaista teetä ja hauduketta; Lisäksi löydät meiltä Pu-Ehr, Rooibos, Mate ja käsinsidotut teeruusut; maustamattona tai maustettuna.

Meiltä löytyy myös teen valmistukseen tarvittavia välineitä.

Tee hetkesi on varmasti nautinnollinen, Tee liittää meidät ikivanhoihin hienostuneisiin kulttuureihin. Tarjoamme elämyksellisiä teehetkiä maailman ääriin aamusta iltaan. 

Alta löytyy meidän irto tee valikoimamme, ole hyvä !

Musta tee on länsimaissa suosituin teelaatu, joka valmistetaan teenpensaan lehdistä uuttamalla. Mustaa teetä ei tulisi hauduttaa liian pitkään, koska muuten teestä saattaa tulla kitkerää. Musta tee sisältää kofeiinia, joten sillä saattaa olla piristävä vaikutus. 

Vihreä tee on kuivatuista teenpensaan lehdistä hauduttamalla valmistettu juoma. Vihreä tee on Kiinassa ja Japanissa suosituin teelaatu. Vihreällä teellä sanotaan olevan myös myönteisiä terveysvaikutuksia; mm aineenvaihduntaa parantavia ominaisuuksia.


Valkoinen tee sisältää vain teenlehden kärkisilmuja ja ensimmäisiä lehtiä. Valkoinen tee on pehmeän hennon makuinen ja siinä on teelajikkeista eniten antioksidantteja.


Rooibos on Etelä-Afrikassa kasvava pensas ja se on saanut nimensä afrikaansin kielessä punapensas. Kasvin lehdet saavat hapettamisprosessissa punaisen värin. Rooiboksen lehdistä valmistetaan kofeiinitonta teenkaltaista juomaa, jolla sanotaan olevan myönteisiä terveysvaikutuksia mm. runsaan antioksidanttien määrän johdosta. Rooibosta maustetaan usein myös hedelmillä, mausteilla ja yrteillä.


MUSTA TEE

HYLLYVALIKOIMAA  MM.                    

TURKEY BOP, CAYLON DIMBULA, KENIA BOP, ENGLISH BREAKFAST, CAYLON FOP,  TIBET,  NILGIRI TG FOP,  MUSTA ELEFANTTI,  BLACK YUNNAN, KEEMUN CORGOU,  JAAVA(SERGEJEFF), VENÄLÄINEN(SERGEJEFF), DARJEELING FIRST FLUSH, DARJEELING TG FOP,  DARJEELING FOP,  GEORGIA, ASSAM GOLDEN,  ASSAM MOKALBAR,  ASSAM TG FOP JA ASSAM FOP SEKÄ                                            KOFEIINITON DARJEELING FTGFOP.


Tarkista saatavuus kuitenkin myymälästämme. joku laatu voi olla tilapäisesti loppu.

VIHREÄ TEE

MYÖS VALIKOIMISSA MM.

SEN CHA(JAPANI), YUNNAN,  SEN CHA(KIINA), BARCHA, WHITE MONKEY, GUN POWDER, KASTEPISARA, KUKICHA,  HOIJICHA(PAAHDETTU), NUPPINEULATEE(KIINA), KOREA(LUOMU), SEN CHA(KIINA,LUOMU), SENCHA FUKUJYU(JAPANI), LARGJING(LUOMU), TAI PING, GENMAICHA(LUOMU)

MAUSTETUT  EARL GREY(LUOMU) JA EARL GREY(LUOMU)  


Tarkista saatavuus kuitenkin myymälästämme, joku laatu voi olla tilapäisesti loppu

   Katso myös sivuiltamme muut tarvikkeet.