IRTOTEET

Teehetki

Valikoimastamme löydät mustaa, valkoista, vihreätä, keltaista, sekä oolong teetä. Myös luomuja, kofeiinittomia, maustettuja ja maustamattomia.

Valikoimiimme kuuluu yli kaksi sataa erilaista teetä ja hauduketta. Lisäksi löydät meiltä Pu-Ehr, Rooibos, Mate ja käsinsidotut teeruusut.

Meiltä myös teen valmistukseen tarvittavia välineitä.

Teehetkesi on varmasti nautinnollinen. Tee liittää meidät ikivanhoihin hienostuneisiin kulttuureihin. Tarjoamme elämyksellisiä teehetkiä aamusta iltaan. Musta tee on länsimaissa suosituin teelaatu, joka valmistetaan teenpensaan lehdistä . Musta tee fermentoidaan. Sitä ei tulisi hauduttaa liian pitkään, koska muuten teestä saattaa tulla kitkerää. Musta tee sisältää kofeiinia, joten sillä saattaa olla piristävä vaikutus.

Vihreä tee on kuivatuista teenpensaan lehdistä hauduttamalla valmistettu juoma. Vihreä tee on Kiinassa ja Japanissa suosituin teelaatu. Vihreällä teellä sanotaan olevan myös myönteisiä terveysvaikutuksia, mm. aineenvaihduntaa parantavia ominaisuuksia.

Valkoinen tee sisältää vain teenlehden kärkisilmuja ja ensimmäisiä lehtiä. Valkoinen tee on pehmeän hennon makuinen ja siinä on teelajikkeista eniten antioksidantteja ja C-vitamiineja.

Rooibos on Etelä-Afrikassa kasvava pensas ja se tarkoittaa afrikaansin kielessä punapensas. Kasvin lehdet saavat hapettamisprosessissa punaisen värin. Rooiboksen lehdistä valmistetaan kofeiinitonta teenkaltaista juomaa, jolla sanotaan olevan myönteisiä terveysvaikutuksia mm. runsaan antioksidanttien määrän johdosta. Rooibosta maustetaan usein myös hedelmillä, mausteilla ja yrteillä.

Alta löytyy meidän valikoimamme ! 

MUSTA TEE

HYLLYVALIKOIMASSA  MM.                    

TURKEY BOP, CEYLON DIMBULA, KENIA BOP, ENGLISH BREAKFAST, CEYLON FOP,  TIBET,  NILGIRI TGFOP,  MUSTA ELEFANTTI,  BLACK YUNNAN, KEEMUN CONGOU,  JAAVA (SERGEJEFF), VENÄLÄINEN (SERGEJEFF),  DARJEELING TGFOP,  DARJEELING FOP,  GEORGIA, ASSAM GOLDEN,  ASSAM MOKALBAR,  ASSAM TGFOP JA ASSAM FOP SEKÄ KOFEIINITON DARJEELING FTGFOP


Tarkista saatavuus kuitenkin myymälästämme. joku laatu voi olla tilapäisesti loppu.

VIHREÄ TEE

HYLLYVALIKOIMISSA MM.

SENCHA (JAPANI), YUNNAN,  SENCHA (KIINA), BANCHA, WHITE MONKEY, GUNPOWDER, KASTEPISARA, KUKICHA,  HOJICHA (PAAHDETTU), NUPPINEULATEE (KIINA), KOREA (LUOMU), SEN CHA (KIINA,LUOMU), SENCHA FUKUJYU (JAPANI), LONGJING (LUOMU), TAI PING, GENMAICHA (LUOMU)

MAUSTETUT  EARL GREY (LUOMU) JA EARL GREY (LUOMU)  


Tarkista saatavuus kuitenkin myymälästämme, joku laatu voi olla tilapäisesti loppu

   Katso myös sivuiltamme muut tarvikkeet.